November selection

“Liba és kacsasültekkel a legszebbek …” – így szoktuk ajánlani vendégeinknek dűlőszelektált száraz borainkat: a Palandort és a Narancsit. Mindkettő szép, testes, ásványos száraz fehérbor, a Palandor érett őszibarackot, a Narancsi – nevéhez illően – citrusos gyümölcsöket idéz. Mindkét bor kitűnő választás, ha egy borongós őszi hétvégét finom falatokkal akarunk feldobni, hiszen ezek a borok az őszi – téli esték borai.

A Selectio – habár cukortartalma egy ötputtonyos aszúéval vetekszik – szép savainak és kajszibarackos ízeinek köszönhetően egy könnyed bor, melyből szívesen töltünk még egy pohárral. Különösen, ha megfelelő ételt választunk hozzá: libamájjal fejedelmi fogás; gyömbérrel, szerecsendióval és mézzel ízesített, wokban párolt kacsával, izgalmas és trendi; sütőtökös lepénnyel pedig …fantasztikus.

Ha esetleg még nem ismered a sütőtökös lepény receptjét, írj nekünk és elküldjük!

Rendeld meg most 21.000 Ft helyett 16.800 Ft-ért!

Budapest területén házhoz szállítjuk. Szállítás várható időpontja a szüret befejezésétől függően: november 7. és 13. között. Vidéki rendelés esetén a szállítás díj 2.500 Ft / doboz. Külföldi szállítás csak egyedi ajánlat alapján.

Tudj meg többet a borokról!

Novemberi válogatás