Szállás

Apartman a borászatban

Ha szeretnél eltölteni néhány napot a Tokaji Borvidéken egy varázslatos faluban, ha szívesen aludnál egy XIX. századi vincellérház ódon falai között, ha szeretnél egy vidéki kertben ébredni, bringázni a hegyen, nagyokat túrázni, a Bodrogon evezni, felfedezőtűrákat tenni a Tokaji Borvidéken, bort kóstolni, jót vacsorázni……és este gyönyörködni a csillagokban….

A szépen felújított 19. századi vincellérház a Karádi-Berger Borászat központja, a házban kialakított stílusos falusi szálláshely gyalogos- biciklis- és vízitúrák, illetve a Tokaj Borvidék felfedezésének ideális kiindulópontja. A borvidék közepén található, hegyekkel, szőlőkkel, erdőkkel körülvett Erdőbénye, máig megőrizte 19. század végi épített örökségét, paraszt-polgár házak, kis kastélyok, szép kertek. Vonzó, kedves táj, csendes falu, sok izgalmas borászat.

Két stílusosan berendezett dupla apartmant alakítottunk ki a borászat mellett, ahol összesen négy pár, illetve két – három család tud kényelmesen megszállni. Szép kert, jól felszerelt konyhák, kerti tűzhely, borkóstolás. Családi, baráti összejövetelek, kirándulások ideális helyszíne.

Az egyik apartman a NARANCSI

 

1. előszoba 2. hlószoba 3. fürdőszoba 4. hálószoba 5. fürdőszoba 6. konyha – étkező 7. terasz

egy közös előtérből nyíló két szobából, illetve a szobákból nyíló külön fürdőszobákból áll, melyhez tartozik egy az udvarról megközelíthető nappali – konyha fedett terasszal. Itt 4-7 főt (2 pár vagy 2 család) tudunk fogadni. 

Elől és középen két apartman, hátul a borászat a ház előtt szép zöld kert.

 

 

 

2 pár, illetve egy vagy két család részére. A nagyobb szobában egy franciaágy és egy dupla kanapé, a kisebbikben egy francia- és egy szimpla ágy található, tehát 4, illetve három fő alhat … kényelmesen.

 

a két szobához tartozik …egy jól felszerelt konyha, és egy kerti sütő, ahol tokaji borokhoz illő ételeket főzhettek…

 

A másik apartman a Palandor: 

 

 

ebben is két hálószoba található, a boltíves szobában egy franciaágy van, az utcára néző nagy szobában egy franciaágy és egy kinyitható kanapé. Középen egy nagy étkező konyha található, az apartmanhoz egy fürdőszoba és két WC tartozik. Itt 4-5 főt (2 pár vagy egy család) szállhat meg kényelmesen.

Van egy szép nagy kertünk 

…és két nagy terasz, ahol lehet jókat enni, borozni, beszélgetni…

… egy szép árnyas kert.

 

A házban nem láthatók sehol radiátorok, kályhák, fűtését ugyanis egy környezetbarát levegő-víz hőszivattyú szolgáltatja, ami a padlót és a falat fűti. Így relatív alacsonyabb hőmérséklet mellett is kellemes melegnek érezzük a szobákat. Energiatakarékos, de lassan reagáló rendszer, azért, kérünk, hogy ezt figyelembe véve szellőztessetek!

A szobákban nincs TV. Azt szeretnénk, hogy akik hozzánk jönnek valóban kikapcsolódjanak, élvezzék a szép környezetet, a tájat, egymás társaságát: beszélgessenek, játszanak, főzzenek és borozzanak.

Ha zenét szeretnétek hallgatni, találtok egy bluetooth hangszórót a konyhában.

Szívesen tartunk borkóstolót, bemutatjuk a borászatot és az ház alatt található pincét.  8-10 fős társaságnak, előzetes egyeztetéssel szívesen kínálunk a borokhoz komponált borvacsorát is.

Ha szívesen jönnél írj egy emailt, ha kérdésed van hívj nyugodtan! +36 70 615 4797

Áraink

  normál ár

főszezon / kiemelt időszak

  Narancsi appartman 7 fekhely Palandor appartman 5 fekhely Narancsi appartman 7 fekhely Palandor appartman 5 fekhely
           HUF            HUF
4 34 000 34 000 40 000 40 000
5 36 000 36 000 43 000 43 000
6 38 000   46 000  
7 40 000   49 000  
 

Kiemelt időszakok: minden hosszú hétvége és az iskolai szünetidők: március 15. húsvét, május 1. pünkösd, október 23., november 1., karácsony, Újév, tavaszi/ nyári/ őszi/ téli szünet

Kiemelt időszak egyedi árakkal: 
2024.08.08 – 2024.08.20.

Az árakat az igénybe vett ágyak alapján számítjuk! Áraink az ÁFA-t tartalmazzák. A szállásdíjon felül idegenforgalmi adó fizetendő, melynek összege 300 Ft/fő/éj (18 éves kor felett). SZÉP kártyát elfogadunk.

Minimális foglalás 2 éjszaka. A nyári szünetben, hosszú hétvégéken, illetve Karácsony és Szilveszter között minimum 3 éjszaka. 

ARBIX Kft. 3932 Erdőbénye, Hunyadi u. 21.

SZÁMLASZÁM: Korona Takarék 54600346 – 16100257 – 00000000 ARBIX KFT

Házirend A házban tilos a dohányzás Nem alkalmas háziállatok számára Bulik vagy rendezvények csak előzetes egyeztetés alapján! Kérjük, figyeljetek a konyhában a villanyfőzőlap szakszerű használatára! [/col]

[/row]