Szüreti Pezsgés

26.400 Ft

A jó időnek és a bió művelésnek köszönhetően nagyon korán, már szeptember közepén befejeztük a száraz borokhoz válogatott szőlők szüretelését. Ezt az örömöt szeretnénk megosztani veletek úgy, hogy agy kedvezménnyel kínálunk egy karton bort, azzal a három borral, amik most a kedvenceink.

Bang-bang egy natúr, szüretlen habzóbor. Franciául Pét Nat. A zajos erjedés után rögtön palackba töltöttük, így az erjedést a palackban fejezte be, ahol a cukor alkohollá és szénsavvá alakult át. Friss, gyümölcsös, könnyed habzó bor, a palack alján az erjedésből visszamaradt seprővel. Ha lehűtöd csillog, ha felrázod rostos. Vigyázz, ha kinyitod, mert bumm….

Bubbles 2022  egy könnyed frissítő habzóbor, amit a Narancsi dőlőben termett Furmintból készítettünk. A korty végén seprős, ásványos jegyek.

Palandor 2021 Furmint a Palandor dűlőből. Birsalma, körte, szőlő és citrom – nagyon elegáns, finom gyümölcs illat, szép savak, diszkrét hordós jegyek és sós ásványos lecsengés. Hozamkorlátozott szőlőből készült, egész fürtös préselés után spontán erjedt, hordóban érlelődött.