Narancsos kacsacomb Narancsival

Narancsi 2013

Komplex, feszes, citrusos: lime, narancshéj, mandarin és fűszerként egy csipetnyi vanília. Hosszan megmarad a szájban, lecsengésében határozott mineralitás.

Karádi-Berger "Narancsi" - 2013 száraz

Halakkal is izgalmas, de próbáljuk ki egy igazi téli ünnepi fogással, narancsos kacsacombbal.

2014 11 23 narancsos kacsacombok - 04

A kacsacombokat megmossuk majd serpenyőben, addig sütjük amíg szépen megpirul és kiolvad a zsírja. Ha a combok megpirultak tepsibe tesszük  frissen morzsolt kakukkfűvel és borssal megszórjuk és egy időre félretesszük. Közben egy másik serpenyőben 2 evőkanál cukrot karamellizálunk, majd rányomjuk két narancs levét, aztán hozzáadunk 2 dl bort (Narancsit vagy száraz szamorodnit), egy csipet sót, borsot és kakukkfüvet. (Összefőzzük, majd ráöntjük a tepsiben lévő combokra, amit a 180 fokos sütőben 1,5 óráig sütünk.

Párolt vöröskáposztával tálaljuk, amit egy kis gyömbérrel tehetünk pikánssá.

Elsőre sokan gondolhatják, hogy ez egy vörösboros recept, de a testes furmint lazán „megbirkózik” a kacsával, sőt szerintünk az egyik legjobb párosítás. A néhány szelet frissen vágott gyömbér nagyon friss, pikáns ízt ad a párolt káposztának, ami illik a Narancsi citrusos, izgalmas ízvilágához.

2014 11 23 narancsos kacsacombok - 01

Novembertől Karácsonyig az alábbi kedvezményeket kínáljuk:

22.500 Ft-tól  – 10 %
45.000 Ft-tól  – 15 %
90.000 Ft-tól  – 20 %

Mikulás akció: Narancsi 2013: 1 palack – 3.500 Ft, 6 palack – 19.000 Ft – rendelés: december 5-én 10.00 – ig!

Rendeld meg a karácsonyi borokat és a borokhoz illő receptet adunk ajándékba!

Rendelés menete:

Írd össze a borokat és a rendelésed küldd el válaszként erre az emailre.

Budapest területén házhoz szállítjuk.Vidéki rendelés esetén a szállítás díj 2.500 Ft / doboz. Külföldi szállítás csak egyedi ajánlat alapján.
Fizetés átutalással vagy szállításkor készpénzben
Számlaszámunk: 11734169-20012742

Szállítás előzetes egyeztetést követően.

Rendelésfelvétel utolsó napja: 2013. december 15.