Narancsi 2013
Komplex, feszes, citrusos: lime, narancshéj, mandarin és fűszerként egy csipetnyi vanília. Hosszan megmarad a szájban, lecsengésében határozott mineralitás.
Halakkal is izgalmas, de próbáljuk ki egy igazi téli ünnepi fogással, narancsos kacsacombbal.
A kacsacombokat megmossuk majd serpenyőben, addig sütjük amíg szépen megpirul és kiolvad a zsírja. Ha a combok megpirultak tepsibe tesszük frissen morzsolt kakukkfűvel és borssal megszórjuk és egy időre félretesszük. Közben egy másik serpenyőben 2 evőkanál cukrot karamellizálunk, majd rányomjuk két narancs levét, aztán hozzáadunk 2 dl bort (Narancsit vagy száraz szamorodnit), egy csipet sót, borsot és kakukkfüvet. (Összefőzzük, majd ráöntjük a tepsiben lévő combokra, amit a 180 fokos sütőben 1,5 óráig sütünk.
Párolt vöröskáposztával tálaljuk, amit egy kis gyömbérrel tehetünk pikánssá.
Elsőre sokan gondolhatják, hogy ez egy vörösboros recept, de a testes furmint lazán „megbirkózik” a kacsával, sőt szerintünk az egyik legjobb párosítás. A néhány szelet frissen vágott gyömbér nagyon friss, pikáns ízt ad a párolt káposztának, ami illik a Narancsi citrusos, izgalmas ízvilágához.
Novembertől Karácsonyig az alábbi kedvezményeket kínáljuk:
22.500 Ft-tól – 10 %
45.000 Ft-tól – 15 %
90.000 Ft-tól – 20 %
Mikulás akció: Narancsi 2013: 1 palack – 3.500 Ft, 6 palack – 19.000 Ft – rendelés: december 5-én 10.00 – ig!
Rendeld meg a karácsonyi borokat és a borokhoz illő receptet adunk ajándékba!
Rendelés menete:
Írd össze a borokat és a rendelésed küldd el válaszként erre az emailre.
Budapest területén házhoz szállítjuk.Vidéki rendelés esetén a szállítás díj 2.500 Ft / doboz. Külföldi szállítás csak egyedi ajánlat alapján.
Fizetés átutalással vagy szállításkor készpénzben
Számlaszámunk: 11734169-20012742
Szállítás előzetes egyeztetést követően.
Rendelésfelvétel utolsó napja: 2013. december 15.