Tavasszal zöldben Erdőbényén

Először a legkorábban sarjadó gabonatáblák vad zöld színe ötlik a szemünkbe azután a patakparton álló öreg fűzfák halványzöldje vonzza tekintetünket. Az erdőkben most még csak a vadcseresznye virágzik, a réteken és legelőkön már nyílik a tavaszi kökörcsin és a gólyahír is. Szőlőink megmetszve, lekötve és most várjuk, hogy április végére, május elejére zöldbe boruljon a határ és az erdő, leveleket hozzanak az új hajtások és már szemmel láthatóan is megkezdhessük az idei termés gondozását.

 

dig

A kellemes tavaszi időben igazán lehet élvezni a hegyaljai – zempléni táj minden szépségét: sétálni a falu körül szőlőkben, patakparton és a réteken, legelőkön kanyargó dűlőutakon; nagy túrákat tenni a Zemplén belsejében, evezni a Bodrog árterében, biciklivel felfedezni Hegyalja mezővárosait és Zemplénben megbúvó kis erdei falvakat; vagy éppen csak ülni a kertben egy pohár bor mellett és hallgatni a madárcsicsergést, beszélgetni a barátokkal miközben készülünk az esti vacsorára, hol a borokhoz illő ételek kerülnek majd az asztalra.

Ha valamiért le kellene mondanod erről a csodáról, elvisszük neked a tavaszi Zemplén hangulatát; összeállítottunk egy csomagot, három borból: találsz a dobozban egy könnyű, gyümölcsös Furmint-Hárslevelűt (2017), ami kifejezetten a kertben töltött délutánok bora, egy nagyon komplex, szépen érő, birses, körtés jegyeket felvonultató, ásványos lecsengésű Furmintot a Palandor dűlőből (2016) és egy könnyed, elegáns, előételek és desszertek mellett is brillírozó, késői szüretelésű, édes Furmintot (Selectio 2015).

Ez a csomag /3x 2 palack/ Húsvét előtt 19.000 helyett 16.000 Ft.

Ha szeretnél tavasszal néhány napot nálunk tölteni bővebb információkat találsz itt. Írj nekünk emailt!

Nyitva tartás Húsvétkor: április 20. szombat 12.00 -től 17.00-ig.

A húsvéti csomag rendelés menete, szállítási feltételek

Küldj nekünk egy emailt és mi házhoz szállítjuk! A fenti csomagok szállítása belföldön áprilisban ingyenes. A megrendelőn adj meg szállítási és számlázási címet és mobil elérhetőséget is. Kérjük az áru ellenértékét a megrendeléssel egyidőben átutalással rendezzétek. A megrendelést emailben visszaigazoljuk. A visszaigazolás tartalmazza a szállítás várható időpontját is. Húsvét előtti szállítást utoljára április 15-én tudunk felvenni.

Külföldi érdeklődés esetén egyedi ajánlatot adunk.

Számlaszámunk: OTP: 11734169-20012742

IBAN: HU 94 1173 4169 2001 2742 0000 0000

SWIFT / BIC: OTPVHUHB

Ha szeretnél tavasszal néhány napot nálunk tölteni bővebb információkat találsz itt. Írj nekünk: boraszat@karadiesberger.hu

 

dig

 

dav

dig

Erdőbénye

 

2011 április Húsvét 044

dig

dig